RATES
FROM
$99

mosaic with rooms, view of our lobby

SwedishNjut av ett avkopplande besök på vårt behagliga hotell i New York

Upplev mer när du bor på Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania har rymliga rum och är beläget nära Times Square, Herald Square, Madison Square Garden och många andra av Manhattans mest populära sevärdheter. Slappna av på vårt hotell mitt på Manhattan efter en dag med sightseeing eller möten. Hotel Pennsylvania är skräddarsytt för att uppfylla familjers, pars och affärsresenärers behov och erbjuder en unik inramning så att våra gäster kan utforska en av världens mest fantastiska städer.

Träd in genom originaldörrarna från 1919 på vårt hotell i New York och njut av en fridfull sömn ovanför Penn Stations originaltågspår i ett av våra 1 700 rum. Glöm inte att utnyttja vår stora lobby, en idyllisk mötesplats att samlas på innan du inleder dagen med frukost på någon av våra restauranger. Efter en dag på Manhattan kan du använda vårt träningscenter och känna dig som en ny människa.

Få ut mer av din upplevelse och bo i ett av våra Penn 5000 Club-rum, där du har åtkomst till vår lounge dygnet runt. Vårt hotell är ett resmål i sig själv, men erbjuder även närhet till Empire State Building och många andra arkitektoniska mästerverk. Oavsett om du planerar en spännande semester eller besöker vårt hotell för ett möte i en av våra stora salar så lämnar du New York City med fina minnen.

Hotel Pennsylvania is located at

401 Seventh Avenue at 33rd Street New York, NY 10001

212.736.5000or1.800.223.8585