preloader
212.736.5000
800.223.8585

401 Seventh Ave. (At 33rd St.)
New York, NY 10001

Verdens Mest Populære Hotell®

image

Et hjertelig velkommen til verdens mest populære hotell, i verdens mest spennende by, New York. Vi elsker New York, og vi vil gjerne dele med deg det beste våår fantastiske by har å tilby. Denne siden viser en oversikt over våre hoteller, og sjekk gjerne ut resten av nettstedet vårt også.

Du finner oss midt på Manhattan...
New Yorks Hotel Pennsylvania finner du i hjertet av "midtown" Manhattan. Vi er sentralt plassert på Seventh Avenue mellom 32nd og 33rd Street, rett overfor Madison Square Garden og Amtrak's Penn Station. Macy's Herald Square, verdens støørste varehus, er bare ett kvartal unna. Empire State Building ligger rett rundt hjørnet. Jacob Javits Convention Center finner du i gangavstand. Du kan gå til mange av de andre store attraksjonene, eller du kan ta subwayen som stopper rett ved hotellet. Det er så mye å se på Manhattan at vi har en egen reisedisk i lobbyen.

Vårt hotell passer perfekt for dine behov
I det øyeblikket du går inn i den romslige lobbyen vår, skjønner du at du har kommet fram! Med 1 700 rom er vi det fjerde største hotellet på Manhattan. Vi har mange forskjellige typer rom, som enkeltrom, dobbeltrom og rom med ekstra store senger (king size). Alle med komplette bad, stort fargefjernsyn med kabel-TV, klimaanlegg og andre bekvemmeligheter. Unikt for vårt hotell er våre tre- og firesengs rom, som passer til familier og grupper. Sist, men ikke minst, tar vi sikkerheten på alvor. Du trenger nøkkel for å få tilgang til heisene.

Vi arrangerer gjerne dine møter og konferanser 
Velg oss når du trenger møterom. Vårt konferansesenter i sjette etasje omfatter også et eksklusivt styrerom. I attende etasje kan våre ballsaler konfigureres til dine spesielle behov. Vår salgs- og restaurantavdeling står klar til å skreddersy arrangementer til dine spesifikasjoner.

Kontakt oss for mer informasjon
Du kan bestille direkte på nettstedet vårt, eller ved å ringe 212 736-5000 eller (gratis i Nord-Amerika) 800 223-8585. Alternativt kan du kontakte ditt reisebyrå.

Når du går inn på nettstedet, vil du se at innholdet er på engelsk. All korrespondanse må foregå på engelsk.