preloader
212.736.5000
800.223.8585

401 Seventh Ave. (At 33rd St.)
New York, NY 10001

VÄRLDENS POPULÄRASTE HOTELL®

image

Hjärtligt välkommen till världens mest populära hotell, beläget i världens mest otroliga stad, New York. Vi älskar New York och vill att du skall få uppleva det bästa som vår fantastiska stad kan erbjuda. Denna sida ger en överblick över vårt hotell. Stanna inte här, utan utforska hela webbsidan!

Vi är belägna i hjärtat av Manhattan...
Hotell Pennsylvania i New York ligger mitt på centrala Manhattan. Vi har ett bekvämt läge på 7:e avenyn mellan 32:a och 33:e gatan, mittemot Madison Square Garden och stationen Amtrak's Penn. Världens största varuhus Macy's Herald Square ligger ett kvarter längre bort. Empire State Building ligger strax runt hörnet. Kongresscentrat Jacob Javits är på gångavstånd. Du kan gå till fots till många andra viktiga platser eller ta tunnelbanan nästan direkt från hotellet. Det finns så mycket att se och göra på Manhattan att vi har en resebyrådisk i vår lobby.

Våra inkvarteringar är perfekta för dina behov.
I samma ögonblick som du stiger in i vår rymliga lobby vet du att du är på rätt plats! Med våra 1700 rum är vi det fjärde största hotellet på Manhattan. Vi har många olika slags inkvarteringar med både enkelrum, dubbelrum och rum med king size-dubbelsäng. Alla har badrum, stor färg-TV med kabelanslutning, luftkonditionering och övrig komfort. Speciellt för vårt hotell är rum med tre eller fyra enkelsängar som passar familjer eller grupper. Vi är därtill mycket noggranna med säkerheten. Endast personer med nyckel får tillträde till hissarna.

Vi är bra på att arrangera möten och konferenser.
Ta en titt på våra lokaler om du söker konferensrum. Vi har ett konferenscenter på 6:e våningen med ett komfortabelt styrelserum. På 18:e våningen kan våra ”ball rooms” kombineras på olika sätt för att möta dina specifika behov. Vårt sälj- och cateringkontor bara väntar på att få förbereda lokalerna helt enligt dina önskemål.

Du är välkommen att granska hela vår webbsida för fler detaljer.
Du kan boka rum efter behov direkt från webbsidan eller genom att ringa till +1-212 736-5000 eller (tullfritt inom Nordamerika) +1-800 223-8585. Du kan också kontakta din resebyrå.

Var beredd på att allt innehåll på webbsidan är på engelska. Vi är därför tacksamma om all kontakt med oss sker på engelska.