preloader
212.736.5000
800.223.8585

401 Seventh Ave. (At 33rd St.)
New York, NY 10001

Het Populairste Hotel Ter Wereld®

image

U wordt hartelijk welkom geheten in het populairste hotel ter wereld in New York, de ongelooflijkste stad ter wereld. Wij houden van New York en wij wensen dat u het allerbeste beleeft van alles wat onze fantastische stad te bieden heeft. Op deze pagina vindt u een overzicht van wat ons hotel te bieden heeft. Aarzel echter niet om onze hele website te lezen.

Wij zijn gevestigd in het hartje van Manhattan...
Hotel Pennsylvania in New York is gevestigd in het hartje van het centrum van Manhattan. Ons hotel is gemakkelijk te bereiken en is gelegen aan Seventh Avenue tussen 32nd en 33rd Street, direct tegenover Madison Square Garden en het Penn Station van Amtrak. Herald Square van Macy, het grootste grootwarenhuis ter wereld, is maar één blok gebouwen verwijderd. De Empire State Building is om de hoek. Het Jacob Javits Convention Center is op wandelafstand. U kunt wandelen naar vele andere bezienswaardigheden of de metro nemen in het station waartoe u directe toegang hebt vanuit ons hotel. In Manhattan is zo veel te zien en te doen en daarom hebben wij een reisinfobureau in onze lobby.

Onze voorzieningen zijn perfect voor uw behoeften
Zodra u onze ruime lobby binnenstapt, weet u dat u hier moet zijn! Met 1.700 kamers zijn wij het vierde grootste hotel in Manhattan. Wij hebben veel soorten accommodatie, eenpersoonskamers, tweepersoonskamers met dubbel of groot bed en andere. Alle kamers hebben een badkamer, een televisie met groot scherm en kabel, airconditioning en andere voorzieningen. Uniek in ons hotel zijn de slaapkamers met drie en vier eenpersoonsbedden, geschikt voor gezinnen, tours en teams. Aangezien wij alles doen voor de veiligheid, kan niemand in de liften zonder een sleutel te hebben.

Vergaderingen en conferenties zijn eenvoudig te organiseren
Ons hotel is uitstekend geschikt om uw vergaderingen te beleggen. Wij hebben een conferentiecentrum op de zesde verdieping met een comfortabele zaal voor directievergaderingen. Onze balzalen op de achttiende verdieping kunnen op talloze wijzen worden ingericht om aan uw specifieke behoeften te beantwoorden. Ons verkoop- en cateringkantoor staat klaar om u te helpen voorbereidingen te treffen in de zalen die exact voldoen aan uw specificaties.

Lees onze hele website voor meer details
U kunt uw kamers direct via de website boeken, of u kunt bellen naar 212 736-5000 of (gratis in Noord-Amerika) 800 223-8585. U kunt ook contact opnemen met uw reisagent.

Alle inhoud op de website is in het Engels. Ook de correspondentie dient in het Engels te zijn opgesteld.