preloader
212.736.5000
800.223.8585

401 Seventh Ave. (At 33rd St.)
New York, NY 10001

The World’s Most Populare Hotel®

image

Szívélyesen köszöntjük a World's Most Popular Hotel-ban, amelyik a világ legmeglepõbb városában, New Yorkban van. New York-ot nagyon szeretjük és azt kíívánjuk, hogy ÖÖn is ismerje meg a legjobbat abbóól, amit a mi fantasztikus városunk kínál. Ez az oldal áttekintést kínál a szállodánkról, azonban kérjük ne habozzon felfedezni a teljes honlapunkat sem.

Manhattan szívében vagyunk találhatók...
ew York Pennsylvania szállodája Mahattan belvárosának a szívében található. A Seventh Avenue könnyen hozzáférhetõ otthont biztosít szállodánk számára a 32nd és a 33rd Street között, közvetlenül a Madison Square Garden-nel szemben az Amtrak's Penn Station állomásnál. Macy's Herald Square, a világ legnagyobb áruháza csak egy épülettömbnyi távolságra van. Az Empire State Building csak egy saroknyira van tõlünk. A Jacob Javits Convention Center is sétaló távolságon belül van. A legnagobb helyek sétáló távolságban vannak és a Subway megállója könnyedén megközelíthetõõ közvetlenül a szállodából. Manhattan-ben annyi a látni és a csinálni való, hogy erre való tekintettel egy idegenforgalmi referens asztal is mûûködik a szálloda elõcsarnokában.

Szobáink tökéletesen alkalmazkodnak az Ön igényeihez
A tágas elõcsarnokunkba való belépés pillanatától úúgy fogja érezni magát, hogy végre megérkezett! 1700 szobás szállodánk a negyedik legnagyobb Manhattan-ben. Sokféle elhelyezési lehetõség közül választhat egyszemélyes (single) dupla (double) és királyi méretü (king) ágyakkal ellátott szobákból. Mindegyik szobához nagyméretü fürdõszoba, nagyképernyõs szines kábeltelevizió, légkondicionáló és más kényelmi felszerelés is tartozik. Szállodánk egyedüálló a három és négy egyszemélyes ággyal ellátott szoba kínálatunkkal, ami kitûnõ lehetõséget nyújt családoknak, túrázóknak és csoportoknak. Végezetül, a biztonságot nagyon szem elõtt tartjuk ezért a liftek használatához is kulcsra lesz szüksége.

Értekezleteket éés konferenciákat is könnyedén megoldunk 
Ha egy értekezlethez helyre van szüksége, kérjük, hogy vegye figyelembe az adottságainkat. A hatodik emeleti konferencia központunknak kényelmes igazgatósági tanácskozóterme is van. A tizennyolcadik emeleti báltermünket sokféleképpen ki tudjuk alakítani, hogy az Ön specifikus szükségleteinek megfeleljen. Az értékesítési és vendéglátási irodánk készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Önnek a helyiségek kívánsága szerinti elõkészítésében.

További részletek megismerése céljából kérjük látogassa meg a teljes honlapunkat 
Honlapunkon közvetlenül is lefoglalhatja a kívánsága szerinti szobát vagy kérjük hívjon bennünket közvetlenül a 212 736-5000 telefonszámon vagy (Észak Amerikából ingyenesen a) 800 223-8585 telefonszámon. Másik lehetõségként lépjen kapcsolatba az utazási irodájával.