preloader
212.736.5000
800.223.8585

401 Seventh Ave. (At 33rd St.)
New York, NY 10001

Verdens Mest Populære Hotel®

image

Et hjertelligt velkommen til verdens mest populære hotel i verdens mest utrolige by, New York. Vi elsker New York, og vi ønsker, at du skal opleve det bedste, som vores fantastiske by kan tilbyde. Denne side giver et overblik over vores hotel, men du opfordres til at udforske resten af vores websted.

Du finder os i midt i hjertet af Manhattan...
New Yorks Hotel Pennsylvania finder du i hjertet af Manhattan. Vi er centralt placeret på Seventh Avenue mellem 32nd og 33rd Street, direkte over for Madison Square Garden og Amtrak's Penn Station. Macy's Herald Square, verdens største stormagasin ligger kun en gade væk. Empire State Building ligger lige rundt om hjørnet. Jacob Javits Convention Center er inden for gåafstand. Du kan spadsere til mange andre seværdigheder eller tage subway'en direkte fra vores hotel. Der er så meget at se og foretage sig på Manhattan, at vi har en rejseservice i vores foyer.

Vores hotel passer perfekt til dine behov
I det øjeblik, du træder ind i vores rummelige foyer, fornemmer du, at du er ankommet! Med 1.700 værelser er vi det fjerde største hotel på Manhattan. Vi har mange forskellige værelsestyper, som enkelt- og dobbeltværelser samt værelser med ekstra store senge. Alle værelser er med bad, stort farve-tv med kabel, air conditioning og andre bekvemmeligheder. Vores tre- og firedobbelte værelser med plads til familier og grupper er unikt for vores hotel. Endelig er vi meget sikkerhedsbevidste, f.eks. kræves nøgle, før der er adgang til elevatorerne.

Vi arrangerer gerne dine møder og konferencer
Hvis du har behov for møderum, bør du overveje vores faciliteter. Vi har et konferencecenter på 6. etage med et komfortabelt og eksklusivt direktionskontor. På 18. etage kan vores balsale konfigureres, så de opfylder dine særlige behov. Vores salgs- og konferenceafdeling står klar til at hjælpe med at tilpasse faciliteterne efter dine specifikationer.

Besøg vores websted for at få yderligere oplysninger
Book værelser direkte på webstedet, eller ring til 212 736-5000 eller (gratis i Nordamerika) 800 223-8585. Kontakt eventuelt din rejsearrangør.

Når du besøger webstedet, må du forvente, at hele indholdet er på engelsk. Al korrespondance foregår desuden på engelsk.